ABBA mania in de BSR Academy

Naast alle standaard zaken die we deze week moesten doorstaan, zat er een hele leuke ondertoon in. Namelijk ABBA. Zaterdag de 27e zou er een ABBA concert zijn in het theater van Weymouth en bijna de hele groep ging er naar toe. Er moest dus druk geoefend worden op alle liedjes.

Maandagavond starten we met een songteksten oefening, dus zaten we met heel veel personen in een cottage gepropt om via laptop/tv de songteksten te oefenen. Ontzettend leuk en gezellig, al dachten de leraren er anders over. Ze konden meegenieten via het plafond, aangezien hun cottage er bijna boven lag. Verder werden de liedjes vol op gedraaid in de auto van Johan, maar het toppunt kwam uit een onverwachte hoek.

Vrijdagochtend was het uiteraard weer toets tijd. Deze week hadden we alles geleerd over het spijsverteringskanaal (digestive system) dus wij verwachtte daar een toets over te krijgen. Maar…. toen we de toets onder ogen kregen bleken we een “ABBA gestive system” test te krijgen! hilariteit alom. Jammer genoeg kregen we de echte test ook nog.Abbagestive system test

Zaterdagavond was het dan eindelijk zover. We hebben een topavond gehad. Gezongen en gedanst en genoten van alle Engelsen die in stijl naar het concert waren gekomen. We sloten de avond af bij de ontzettend leuke bar “1652”, waar een Gin&Tonic avond was.Abba groep

Knap staaltje acteerwerk

Vorige week hadden de docenten Erik en Chris ons een “case enactment” laten zien. Dat komt er op neer dat er de een de klant speelt en de ander de practitioner. Deze week waren wij aan de beurt. Chris speelt de klant en elke dag is iemand anders aan de beurt als practitioner. De bedoeling is zoveel mogelijk duidelijk krijgen van welke klachten iemand last heeft en vervolgens stresspatronen te ontdekken die aan de klachten ten grondslag kunnen liggen. Ontzettend leerzaam. Ik was op woensdag aan de beurt en het was heel leuk om te doen. Uiteraard maakt de Engelse taal het soms wat lastig om een soepel gesprek te voeren, maar het ging prima. Op onderstaande foto speelde Chris een zwangere dame die met BSR goed geholpen kon worden.Case enactments

Stagepromotie

De plannen voor de actieve promotie zijn ook van start gegaan. De flyer wordt driftig uitgedeeld en op verschillende locaties achter gelaten. Veelal zijn dat lokale pubs of winkels die wel iets met gezondheid hebben. Binnen de Crossfit groep laten we steeds meer informatie achter en de persberichten zijn klaar en worden verstuurd en informatie op de website van BSR Engeland is voorzien van de juiste informatie.

Mochten mijn lezers familie of kennissen hebben in de buurt van Dorchester/Dorset, maak ze dan attent op onze stageperiode, waarin ze 3 BSR sessies voor een sterk gereduceerd tarief (-50%) kunnen meemaken. Zie de flyer voor meer info.

Fijn vooruitzicht

Nog een paar nachtjes slapen en dan komen Maiko en Anouk weer mijn kant op. Ik kijk er wel naar uit om ze weer te zien. Het wordt ook wel de druk de komende weken hier op Greenwood Grange, want er komen deze week en volgende week veel familie van iedereen over. Erg gezellig dus.