Voeding

Voeding en body stress

Een lichaam wat onder langdurige stress staat, of te maken heeft met chemische stress factoren zoals verkeerde voeding of allergieën bouwt ook spierspanning op. Uiteraard kan BSR daar een rol in betekenen om deze spanning op te sporen en het lichaam aan te zetten tot het loslaten daarvan.

Maar de beste resultaten behaal je door ook aan de oorzaak kant iets te veranderen. Alleen BSR is dan niet voldoende.

In mijn praktijk voor Body Stress Release in Heerhugowaard help ik dagelijks mensen om opgebouwde spierspanning los te laten en met tips en adviezen dit voor een lange termijn te doen. BSR is een prachtig hulpmiddel, maar komt altijd achteraf en de client heeft voor het effect mijn behandeling nodig.

In 2018 ben ik daarom gestart met de ademopleiding van Marleen van den Hout, zodat ik in 2019 mijn klanten kon leren wat een gezond adempatroon is en kan laten inzien dat de adem een belangrijke ontstresser is. Door middel van workshops en een-op-een begeleiding kan ik mensen zelf leren hoe ze dit kunnen verbeteren.

Ik miste altijd nog een derde pijler.

En die heb ik nu gevonden.

Voeding.

Op basis van mijn eigen ervaringen met verschillende voedingssystemen, diëten en programma’s die ik heb gevolgd en ondergaan, heb ik inmiddels een aardige kennis opgebouwd over voeding.
Ik heb geleerd over gezonde voeding, welke voedingsmiddelen je beter kan laten staan, wat macro- en micronutriënten zijn en hoe een lichaam kan reageren op voedingsmiddelen op basis van de hormoonreacties e.d.

In 2021 heb ik opleiding Orthomoleculair voedingsadviseur afgerond en pas ik deze kennis en mijn eigen ervaring toe in de adviezen die ik geef.
Onlangs heb ik een voedingssysteem ontdekt die ervoor zorgt dat je je lichaam goed voedt en ondersteund met bepaalde producten en voedingssupplementen. Een bewezen systeem wat je lichaam beter in (hormonale) balans brengt, tekorten aanvult en door Intermittent Fasting je lichaam laat ontgiften. Ook voor de atleet of sportieve mens is een goed systeem beschikbaar, die ondersteund in het opbouwen van spiermassa, of verbeteren van sportprestaties.

Mijn eigen ervaring en resultaten met dit systeem heeft mij doen besluiten dit op te nemen in mijn aanbod.
Dus naast BSR behandelingen, ademtraining en coaching kan ik je ook ondersteunen met dit voedingssysteem.

Het voedingssysteem

De producten van Isagenix Nederland richten zich op om alle verkeerde stoffen die het lichaam bevat uit het lichaam te verwijderen en om de juiste voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om weer optimaal te kunnen werken weer in het lichaam te brengen.

Hierdoor komt het lichaam weer in balans!

Isagenix Nederland heeft een no-nonsense aanpak van productinnovatie en hun handige systemen maken het systeem volstrekt uniek. De producten van Isagenix Nederland zijn ontwikkeld met het oog op Solutions to Transform Lives™ en dat betekent dat Isagenix allerlei systemen en pakketten aanbieden waarmee jij jouw persoonlijke gezondheid en welzijnsdoelstellingen kunt realiseren.
Honderdduizenden mensen overal ter wereld hebben een gezonde levensstijl weten te handhaven voor gewichtsverlies, gewichtshandhaving, spieropbouw, spierbehoud en fitnessprestaties, dankzij het gebruik van de producten van Isagenix Nederland.

De inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar voeding en gezondheid is een van de factoren waardoor Isagenix Nederland van anderen onderscheiden. Isagenix Nederland zijn partnerschappen aangegaan met gevestigde universiteiten en laboratoria die betrokken zijn bij wetenschappelijk onderzoek. Isagenix Nederland levert dus een bijdrage aan op bewijs gebaseerd voedingsonderzoek en levert een wetenschappelijke onderbouwing voor de Isagenix Nederland systemen voor een gezond gewichtsverlies en een gezonde levensstijl.

  • Ik en Isagenix zijn er van overtuigd dat de producten en het programma werkt!
  • Ik ben ervan overtuigd dat iedereen geweldige resultaten zal ervaren en behalen.
  • Daarom biedt Isagenix een volledige tevredenheidsgarantie bij ieder pakket dat je als nieuwe klant bestelt.
  • Bent je niet tevreden? Vind je het resultaat niet zoals je had verwacht? Vind je de smaak van de producten helemaal niets of heb je een andere reden waardoor je niet tevreden bent?
  • Je krijgt het volledige aankoopbedrag van het door jouw bestelde pakket gewoon terug.

Je hebt niets te verliezen……… behalve dan je overgewicht, vermoeidheid, stress en lage energie.

Compromisloze toewijding aan kwaliteit

Het uitgebreide en grondige compromisloze ingrediëntenbeleid van Isagenix is opgesteld om te zorgen dat al onze producten volgens de strengste normen worden gemaakt. Al onze ingrediënten zijn afkomstig van leveranciers die voldoen aan onze normen voor duurzame productie.

Biologische ingrediënten
Onze producten bevatten geen ggo’s en we gebruiken biologische ingrediënten wanneer we hiermee een optimale kwaliteit van het product kunnen garanderen. Biologische ingrediënten voldoen echter niet altijd aan onze kwaliteitseisen. Onder biologische gewassen worden gewassen verstaan die worden geteeld zonder gebruik van synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, maar dit biedt geen garantie wat betreft de zuiverheid, veiligheid of potentie. Het compromisloze ingrediëntenbeleid en sourcingproces bieden deze garantie wel.

Onze zuivel ingrediënten, waaronder wei-eiwitten die worden gebruikt in onze IsaLean Shakes en repen zijn afkomstig van koeien die op grasland worden gehouden in Nieuw-Zeeland, Australie en de Verenigde Staten. We zien erop toe dat de dieren goed worden behandeld, buiten kunnen grazen en geen hormonen of antibiotica toegediend krijgen.

Nourish For Life en Ionix Supreme zijn twee producten die boordevol plantaardige ingrediënten zitten. We kopen deze ingrediënten uitsluitend van leveranciers die voldoen aan normen voor de instandhouding van de bestaande biodiversiteit. Daarnaast testen we alle ingrediënten op authenticiteit, identiteit, bestrijdingsmiddelen, onkruidverdelgers en zware metalen. We doen dus zoveel als mogelijk om te zorgen dat onze producten geen schadelijke middelen bevatten.

We verwachten van onze leveranciers van alle andere ingrediënten, waaronder natuurlijke zoetstoffen, smaakstoffen, vitaminen en mineralen, dat ze zich samen met ons inzetten om voedselverspilling tegen te gaan, afvalstromen te reduceren en het gebruik van water en brandstoffen te beperken. We zoeken actief naar leveranciers die werken volgens internationaal erkende normen op het gebied van ethische handel, lokale boeren ondersteunen, investeren in vruchtbare bodems en die ernaar streven de biodiversiteit in stand te houden.

Disclaimer: Resultaten met dit systeem zullen van persoon tot persoon verschillen. Er worden geen garanties gegeven omdat elk resultaat afhankelijk is van vele omstandigheden.

Wat kan ik je bieden?

Op basis van jouw doelen en wensen en afgestemd op de manier hoe jouw leven nu is ingedeeld gaan we kijken wat het beste bij je past.

Naast de producten en supplementen die je hierbij gaan helpen, geef ik je de (online) ondersteuning die nodig is. Dit kan persoonlijke ondersteuning zijn, maar ook in een groep, zodat je medestanders hebt die je ook kunnen voorzien van tips en adviezen op basis van hun eigen ervaringen.

De ondersteuning is dus in de vorm van persoonlijke (telefonisch) contact, via Whatsapp of e-mail en eventueel live bijeenkomsten.

 

Het 30 dagen voedingssysteem

In de meeste gevallen start je met het 30 dagen systeem waar je in een maand aan de slag gaat met de producten van Isagenix.

Het 30 dagen systeem bestaat uit:

  • Een botanische tonic met Ayurvedische kruiden om je beter bestand te maken tegen de alledaagse stressfactoren.
  • Het vervangen van maaltijden door volwaardige maaltijdshakes (1 of 2 maaltijden)
  • Verantwoorde tussendoortjes
  • Een of twee normale maaltijd(en) op een dag (ontbijt, lunch of diner)
  • Intermitted fasten op basis van cleansedagen, waarop je je lichaam reinigt en afvalstoffen laat verdwijnen

Na deze maand gaan we kijken op basis van de behaalde doelen hoe we verder gaan.

Ga je voor een ultiem resultaat? Dan kan je je opgeven voor de ISAbody Challenge waarbij je in 4 maanden tijd jezelf gaat transformeren en je de strijd aangaat met anderen en waanzinnige prijzen kan verdienen.