Human Design

Human Design?

Human Design (HD), een fenomeen wat steeds bekender wordt. Op social media, in tijdschriften etc zie je steeds vaker er iets over geschreven worden. Misschien heb jij als eens je eigen bodygraph opgevraagd?
Of heb je geen flauw idee wat het is en heb je er nog niet van gehoord, alles is ok.

Ik ben zelf in 2021 met HD in aanraking gekomen.
Ik kreeg mijn eerste reading en was meteen verkocht. Het gaf mij direct veel helderheid over wat bij mij past en waar ik bepaalde patronen had aangeleerd. Vanuit dit punt heb ik de afgelopen jaren diverse trajecten doorlopen in zowel Human Design als Gene Keys (het zusje van HD) om steeds meer inzichten in mijzelf te krijgen en eind 2022 ben ik zelfs een opleiding gaan doen om met de Human Design Toolkit te kunnen werken.

Wat is Human Design nu eigenlijk?

Human Design is de wetenschap van differentiatie.Het bestudeert waarom we allemaal uniek zijn. Dat je DNA uniek is wist je al. Maar hoe zit dat eigenlijk met je energie? Ook die is namelijk uniek.

Human Design gaat ervan uit dat ieder mens een uniek genetisch en energetisch ontwerp heeft dat al vanaf je geboorte vast ligt. Op basis van je geboortedatum, plaats en tijd wordt dit bepaald.

Je kunt het zien als een ‘routekaart’ van je energie.

Je Human Design is jouw unieke persoonlijke gebruiksaanwijzing hoe jouw energie het beste voor je werkt.
Je snapt dan ook wel dat ik als behandelaar die te maken heeft met mensen die te veel stress ervaren en te weinig energie bezitten dit mega interessant vindt.

Want wat als jij nu niet leeft zoals jouw energie bedoeld is?
Dat jij bepaalde patronen hebt aangeleerd (conditioneringen), die eigenlijk tegen je werken?

Misschien voel je zelf wel dat het ene moment je “in je kracht” staat en het andere moment je totaal leegloopt. Nou dit is vaak het signaal dat je iets niet doet wat bij je past.

Iedereen heeft een eigen, persoonlijke bodygraph, op basis van geboortedatum, tijd en plaats.

Is Human Design het antwoord op alles?

Nee zeker niet.
Want als je eenmaal het inzicht hebt gekregen, dan begint het pas. Jouw experiment wordt dit genoemd. Want als jij nu weet hoe het wel voor je gaat werken, moet je het nog gaan toepassen. En dat gaat met vallen en opstaan. Ik spreek uit ervaring 😉.

Ik ben ervan overtuigd dat als jij meer inzicht krijgt in wat voor energietype je bent, hoe jij het beste kan reageren op het leven en op welke manier keuzes maken bij jou past (en nee, keuze maken doe je niet met je verstand), dan kan het leven makkelijker worden. Dan kan je gaan ervaren dat je veel vaker in je “flow” zit. Dat je eerder herkent wanneer je niet op je pad zit, of met iets bezig bent wat niet bij je past. En dat levert minder stress op!!

Hoe cool is dat?? 

Meer inzicht, minder stress, minder klachten, beter herstellen.

Mocht je dit aanspreken dan help ik je graag op weg! Er zijn verschillende mogelijkheden.

Voor beide mogelijkheden is het belangrijk dat je weet wat je geboortedatum, plaats en tijd is, zodat ik jouw persoonlijke bodygraph kan aanvragen. Bij je opgave geef je deze informatie direct op.

Wil je alvast zien hoe jouw profiel eruit ziet? Klik op deze link en vul de gevraagde gegevens in. Je HD chart verschijnt vanzelf.
Let op: dit is je chart en zegt verder nog niets over hoe het voor je werkt. Daar zijn de persoonlijke sessies of je online profiel voor.

Klik hier voor jouw HD chart

Persoonlijke  HD sessie

Je kunt een persoonlijke Human Design sessie aanvragen. Hiervoor duiken we samen in de materie van jouw Human Design. Hierbij leer je de basis aspecten (type, profiel, strategie en authoriteit) van jouw Human design profiel. Dit kan zowel online als offline. Samen met de Human Design Toolkit doorlopen wij de aspecten en coach ik je er doorheen. Na afloop heb jij meer inzicht en kan jij gaan starten met jouw HD experiment. Je ontvangt uiteraard alle informatie na de sessie, zodat je een mooi naslagwerk hebt.

Kosten: 149,-
Betaalwijze: Na afloop van de sessie via pin
Duur 1,5 uur

Online profiel

Je kunt ook een online profiel aanvragen.
Je ontvangt dan via e-mail een overzicht van de belangrijkste aspecten van jouw profiel (in PDF) en bijbehorende audio’s met extra uitleg. Als je n.a.v. hiervan dieper op aspecten in wilt gaan kan je daarna nog een reading aanvragen.

Kosten: 69,-
Betaalwijze: via betaalverzoek, na aanmelding.
De info ontvang je binnen 48 uur via e-mail.