Ben jij van plan om binnenkort, maar zeker ergens volgend jaar langs een Body Stress Release practitioner te gaan?
Zo ja, wat tof dat je je lichaam de mogelijkheid geeft om weer een juiste balans te vinden.
Zo nee, ook prima, misschien denk je er anders over als je mijn website blijft volgen.
Voor beide antwoorden is het lezen van deze blog interessant.

Je huidige ziektekostenverzekering nakijken

Als het goed is, heeft iedereen bericht gehad van zijn ziektekostenverzekering met de polis en premie voor volgend jaar.
Altijd weer een belangrijk moment om even na te denken of de verzekering nog bij je past.
Vaak zijn er een paar belangrijke posten die je na gaat kijken, zoals de dekking voor fysiotherapie, brillen, orthodontie (als je kinderen hebt), of andere vergoedingen. Een belangrijke, waar ik zelf ook altijd naar kijk, is alternatieve geneeswijzen.
De dekking voor deze vergoedingen komen vaak uit een aanvullend pakket en is niet opgenomen in het basispakket.

BSR is een complementaire gezondheidstechniek

Body Stress Release is een complementaire gezondheidstechniek, maar wordt door verzekeringsmaatschappijen onder de categorie alternatieve geneeswijzen geplaatst. Maar niet iedere verzekeringsmaatschappij vergoed de behandelingen nog!
Nu hoeft dit geen reden te zijn om geen BSR practitioner te bezoeken. Want de investering in je eigen gezondheid is het meer dan waard. Maar als je deze investering gedeeltelijk vergoed kan krijgen is dan mooi meegenomen.

www.zorgwijzer.nl

Dus neem de moeite om te bekijken of dit in je verzekeringspakket is opgenomen. Je kunt altijd nog besluiten om je verzekering over te sluiten naar een andere maatschappij die BSR wel heeft opgenomen in zijn aanvullende pakket. Dit kan je tot 31 december 2017 regelen.
Welke verzekeringsmaatschappijen BSR inmiddels vergoeden is te bekijken op o.a. www.zorgwijzer.nl. Je kunt op deze pagina Body Stress Release intikken bij vergoedingen en vervolgens zie je precies welke maatschappij het in een pakket heeft zitten en hoeveel je vergoed krijgt.