Gelukkig Nieuwjaar

Ten eerste wens ik jullie allemaal nog een gelukkig 2018! Dat al jullie dromen en wensen uit mogen komen. Nog 1 nachtje slapen en ik ga weer op reis naar Engeland. Dan start het tweede deel van de opleiding Body Stress Release. Het zijn weer 9 weken van hard studeren, maar nu wel met het eindresultaat; een diploma.

De afgelopen 3 weken waren heerlijk. Heel fijn om thuis te zijn tijdens de kerstdagen en uiteraard Oud en Nieuw. Dat zijn toch de momenten om te besteden met je eigen gezin en familie. De rest van de weken heb ik besteed aan niks doen, wat afspraken voor mijn toekomstige bedrijf, weer sporten in mijn vertrouwde crossfitbox en lezen in een interessant boek (De logica van geluk van Mo Gawdat).

Het was ook een periode van reflectie. Juist een jaar geleden maakte ik de beslissing om te solliciteren voor de opleiding Body Stress Release. En kijk waar ik nu sta. Er kan een hoop gebeuren in 1 jaar. Mocht ik iemand hebben geïnspireerd met mijn blog; de opgave voor de BSR opleiding in Engeland sluit op 10 januari. Je hebt dus nog een paar dagen.

De komende weken….

Teruggaan naar Engeland geeft mij een dubbel gevoel. Ik kijk er naar uit om het geweldige land weer te bezoeken en uiteraard mijn mede-cursisten weer te spreken. Ook kijk ik uit naar het leren van de rest van de techniek, want ik ben er nog lang niet. Er valt nog heel veel te leren. Maar ik vind het ook wel weer raar. Raar, om weer mijn gezin te verlaten en het contact via een beeldscherm te laten lopen. Ook het weer “alleen” leven voelt weer raar. Ook vind ik het spannend. Want de komende weken moeten we heel veel extra leren, maar ook aan de slag om onze klanten te werven voor de stageperiode. Uiteraard zijn er veel ideeën en staan we niet alleen, maar we moeten het nog wel doen. En daarna start de periode waar je dit alles voor doet. Het runnen van een eigen praktijk. Misschien nog het spannendste deel van mijn avontuur.

Ik zal in ieder geval mijn blog de komende weken blijven schrijven, zodat jullie op de hoogte blijven van mijn belevenissen.