Het aftellen is begonnen. De tijd gaat nu snel. Hoewel ik ontzettend veel zin heb in het starten met de BSR opleiding, word ik wel zenuwachtig als ik bedenk dat ik over 3 weken al in Engeland zit. En nog maar 3 weken heb om alles te regelen.

Sterker nog, over 2 weken ben ik klaar met werken. De komende week start ik met het inwerken van mijn vervanger. Ik ga hem vertellen wat ik doe, hoe ik het doe en ik geef hem tips en trucs om dingen aan te pakken. Meer kan ik niet doen. Echt inwerken zit er niet in, en hij zal het vanaf 1 november het zelf moeten oppakken. Zijn grote steun zal mijn overdrachtsdocument worden, een bestand van 17 pagina’s waarin ik zo volledig mogelijk ben geweest in wat ik allemaal doe. Zelfs mijn andere collega’s vinden het fijn dat ik dit beschreven heb.

Website
De afgelopen periode ben ik ook druk bezig geweest met deze website. Een goede leerschool voor de website van mijn praktijk, die ik in Engeland wil gaan bouwen. Er komt toch best veel bij kijken. Nu heb ik redelijk wat ervaring met websites vanuit mijn werk, maar werken met WordPress was nieuw. Gelukkig pak ik dit soort dingen snel op en is de website nu in de lucht. De komende periode kan ik iedereen hier over informeren zodat ik ook bezoekers heb die het leuk vinden mijn verhalen te lezen.

Nu ga ik ook beginnen met het verzamelen van de spullen die mee moeten naar Engeland. Kleding, apparatuur, stekkers, boeken, studiemateriaal, fototoestel etc. het zal nog een uitdaging worden om alles in mijn autootje te krijgen. Er gaan namelijk niet alleen mijn spullen mee, maar ook die van A. een medestudent die meerijdt naar Dorchester. Teenslippers tegen het achterraam!