Wie ben ik?

Wie?

Ik ben Debby Rummens, getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik woon In Noord-Holland en was tot kort werkzaam in een leidinggevende functie bij een onderwijsinstelling. Ik was verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van opleidingen, kwaliteitszorg en de communicatie & PR. Een leuke afwisselende functie met geweldige collega’s, maar na 13 jaar was ik toe aan een andere uitdaging.

In het voorjaar van 2017 heb ik de beslissing genomen mijn hart te volgen en mijn loopbaan drastisch om te gooien om BSR practitioner te worden.

Waarom?

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met BSR. Ik had al geruime tijd last van nek- en schouder klachten en van mijn heupen en onderrug. Inmiddels al diverse therapeuten bezocht en vaak kortdurend resultaat. Na mijn eerste BSR behandeling bleek dat ik een whiplash had, waarschijnlijk door een fietsongeval van vele jaren daarvoor. Na 3 behandelingen was ik hier vanaf en heb ik geen last meer gehad van mijn heupen en rug. Ik was vanaf het begin gefacineerd door deze techniek. Zo zacht, zo simpel en met zoveel resultaat. Hoe zou het zijn als ik dat kon leren en daarmee zoveel andere mensen kan laten ervaren hoe krachtig een lichaam is in het genezen zonder operaties of schadelijke medicijnen.

Mijn hele leven heb ik al interesse in het menselijk lichaam. Als ik op 18 jarige leeftijd mijn hart had gevolgd en niet naar de “goedbedoelde” adviezen had geluisterd was ik fysiotherapeut geworden i.p.v. de loopbaan die ik uiteindelijk heb gevolgd. Een opleiding ontspanningsmassage in 2010 heeft deze interesse weer aangewakkerd. Ik realiseerde mij hoe fijn ik het vind om mensen zich beter te laten voelen. Toen ik vervolgens mijzelf ging interesseren in voeding en ademhaling wist ik hoe krachtig het lichaam is in het zelf kunnen helen van klachten.

Nu is mijn tijd gekomen om opgeleid te worden tot BSR practitioner om de geheimen van het lichaam te ontdekken en deze zelfhelende kracht te activeren.

Mijn missie is om de levenskwaliteit te verbeteren van diegene die dagelijks pijn, klachten en weinig energie ervaren.

BSR Academy Europe at Greenwood Grange

Waar?

De BSR Academy Europe bevindt zich op het landgoed Greenwood Grange. Dit ligt in Lower Bockhampton, vlakbij Dorchester, Zuid-Engeland.

Greenwood Grange bestaat uit diverse vakantieverblijven, waarvan de BSR studenten enkele in gebruik hebben. Ik verblijf in cottage Wessex samen met een medestudente.

Meer informatie over deze prachtige lokatie is te vinden op hun eigen website.

Wanneer?

Op 27 oktober 2017 ben ik vertrokken naar Engeland. Met de feestdagen was ik weer  3 weken in Nederland. Op 10 maart heb ik mijn diploma in ontvangst genomen en sindsdien BSR practitioner.

Wilt u BSR zelf ervaren?

Vanaf april 2018 open ik mijn eigen praktijk in Heerhugowaard.

Bent u geinteresseerd in een BSR behandeling? Klik op de button voor het maken van een afspraak.